Nutral Therapy Logo 2024

Nutral Therapy

Apifruit Ballı Portakallı (200 g)

199.90 

(1 müşteri değerlendirmesi)

İçindekiler: Krem bal (%96), kurutulmuş portakal kabuğu (%4)

Krem bal ve kurutulmuş portakal kabuğu ile üretilmiştir.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Türkiye’de
İlk Kez

Erciyes Üniversitesi Teknopark’ta Üretilmiştir

Prof. Dr. Sibel Silici Danışmanlığı ile Üretilmiştir

Doğa Dostu Cam Şişede

Yerli Üretim

Apifruit Ballı Portakallı (200 g)

Krem bal, genellikle arıların bal yapımı sırasında kovanlarında biriken bir bal çeşididir. Bu nedenle daha yoğun bir kıvama sahiptir ve bazen krem kıvamına getirilerek adını almıştır.

Krem balın koyu ve yoğun yapısı, genellikle kristalleşme sürecinin yavaş olmasından kaynaklanmanktadır. Bu bal, özellikle kış aylarında sıvı balın kristalleşme eğilimine karşı bir alternatif olarak tercih edilmektedir. Krem balın kıvamı, genellikle balın kristalleşme sürecinde yapılan özel işlemlerle değişiklik gösterir.

Ülkemizde fabrika alanlarından uzak, olağanüstü doğasıyla binlerce canlı türüne hayat kaynağı sağlayan yüksek rakımlı yaylalardan sözleşmeli arıcılarımız vasıtasıyla temin ettiğimiz ham bal öncelikli olarak analiz laboratuvarımızda test edilir. Üretim için uygunluğu onaylanan ham bal krem formuna getirilir. Akdeniz’in zengin portakal bahçelerinden temin ettiğimiz portakal kabuğu doğal ve biyoteknolojik kurutma yöntemleri ile kurutulur, krem bal ile uygun oranlarda karıştırılır. Sonuç olarak Nutral Therapy etiketi ile sizlerle buluşturduğumuz Apifruit Ballı Portakallı, ISO 22000:2018 standartlarında Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde bulunan TSE sertifikalı üretim tesisimizde el değmeden şişelenip ambalajlanarak siz değerli tüketicilerimize sunulmaktadır.

Nutral Therapy ürünleri çok sayıda bilimsel test ve analizden geçmektedir. Bununla birlikte elde edilen veriler uluslararası endeksli seçkin bilimsel dergilerde yayımlanmaktadır.

Nutral Therapy on ikisi KOSGEB biri TÜBİTAK olmak üzere on üç ayrı proje ile desteklenmekte ve bunun yanı sıra %100 yerli sermaye ile araştırma-geliştirme ve tamamı yerli üretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Nutral Therapy, 2016 yılından beri Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi‘nde üretim yapmaktadır. Siz değerli tüketicilerimize ise 8 yıldır hizmet vermektedir.

Apifruit Ballı Portakallı (200 g)

1. Ham bal sözleşmeli arıcılarımızdan temin edilemektedir ve sonrasında tüm testleri onaylanarak işleme alınmaktadır.
2. Sözleşmeli çiftçilerimizden temin ettiğimiz portakal kabuğu doğal ve biyoteknolojik kurutma yöntemleri ile kurutulmaktadır.
3. Prof. Dr. Sibel Silici danışmanlığı ve Erciyes Üniversitesi Biyoteknoloji Laboratuvarları destekleri ile kimyasal ve toksikolojik testlerden geçirilmektedir. Bununla birlikte son ürüne kadar kimyasal içeriği, biyoaktif değerleri test edilmektedir.
4. Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ndeki TSE ISO 22000:2018 sertifikalı üretim tesisimizde üretilmektedir.
5. Son olarak, İslami şartlara uygun olduğu için TSE Helal Sertifikası ile belgelendirilmiştir.

İşletme Kayıt No: TR-38-K-014772
Barkod No: 8683280302051

Sıkça Sorulan Sorular

Apifruit Ballı Portakallı nasıl tüketilir?
Sürülebilir formuyla kahvaltı ve ara öğünlerinizde tüketebilirsiniz.

Uyarılar

Bal içerdiğinden 1 yaşından küçük bebeklere bal yedirilmemelidir.

Yorumlar

Apifruit Ballı Portakallı (200 g) için 1 değerlendirme

  1. Vildan Altan

    Tadını çok sevdik

Değerlendirme yap