Nutral Therapy Logo 2024
Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı (Pembe)

Termopit Baby

Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı (Pembe)

264.90 

Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı (15cm  x 25 cm / 400 g)
Pembe renkli, pamuklu ve fermuarlı yastık kılıfı hediyelidir.

Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sistemi’ne kayıtlıdır.
UDI-DI Numarası: 8683280302037 (GS1)
Temel UDI-DI Numarası: 86832803020Termopit-0255 (GS1)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Erciyes Üniversitesi Teknopark’ta Üretilmiştir

Yerli Üretim

Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı (15 cm x 25 cm / 400 g)

Günümüzde pek çok insan, doğal rahatlama yöntemlerini tercih etmektedir. Bu trendin bir parçası olarak, Termopit Kiraz Çekirdeği Yastıkları da doğal bir çözüm olarak dikkat çekmektedir. Orijinal Termopit Kiraz Çekirdeği Yastıkları’nın, özellikle sıcaklık ve rahatlama konusunda etkili oldukları bilinmektedir. Diğer taraftan kiraz çekirdeklerinin kendine has bir kalitesi bulunmaktadır. Bu sebeple sıcaklığı uzun süre koruyabilme ve yavaşça serbest bırakabilme yetenekleri ile bilinirler. Bu özellikleri, geleneksel sıcak su şişelerinden ayıran önemli bir fark olarak öne çıkmaktadır. Sıcak su şişeleri soğuduktan sonra sıcaklığı vücuttan uzaklaştırırken, kiraz çekirdeği yastıkları uzun süre boyunca koruyarak sürekli bir rahatlama sağlamaktadır. Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı ısıyı uzun süre tutan tanecikli yapısı ile her bir ısıtmada bebeğinize konforlu bir kullanım sağlıyor. Bir Nutral Therapy tescilli markası olan Termopit, ISO 22000:2018 standartlarında Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde bulunan TSE sertifikalı üretim tesisimizde üretilmektedir.

Nutral Therapy ürünleri çok sayıda bilimsel test ve analizden geçmektedir. Bununla birlikte elde edilen veriler uluslararası endeksli seçkin bilimsel dergilerde yayımlanmaktadır.

Nutral Therapy on ikisi KOSGEB biri TÜBİTAK olmak üzere on üç ayrı proje ile desteklenmekte ve bunun yanı sıra %100 yerli sermaye ile araştırma-geliştirme ve tamamı yerli üretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Nutral Therapy, 2016 yılından beri Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi‘nde üretim yapmaktadır. Aynı zamanda siz değerli tüketicilerimize ise 8 yıldır hizmet vermektedir.

Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı (15 cm x 25 cm / 400 g)

1. Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı ısıyı uzun süre tutan tanecikli yapısı ile her bir ısıtmada size konforlu bir kullanım sunar.
2. Isıya dayanıklı özel Termopit kumaşı size aynı zamanda yumuşak dokunuşlar sunar.
3. Omuz ve boyun bölgesini sarar. Bununla birlikte isteğinize göre bel, sırt ve ayak bölgesinde de kullanılabiliyor.
4. Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı sıcak kullanılabildiği gibi soğuk da kullanılabilir. Buzdolabı ya da derin dondurucuda soğutularak soğuk kompres ya da serinletme için de tercih edilmektedir.
5. Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ndeki TSE ISO 22000:2018 sertifikalı üretim tesisimizde üretilmektedir.

İşletme Kayıt No: TR-38-K-014772
Barkod No: 8683280302037

Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sistemi’ne kayıtlıdır.
UDI-DI Numarası: 8683280302037 (GS1)
Temel UDI-DI Numarası: 86832803020Termopit-0255 (GS1)

Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı mikro dalga fırın kullanımına uygundur. Ancak gözetim altında önceden 100 Derece’de ısıtılmış fırında kısa aralıklarla ters çevirerek ve nemlendirerek 10 dakika boyunca ısıtılması sağlanılabilir. Ek olarak ısıya dayanıklı özel Termopit kumaşında duman ve renk değişimi gözlendiğinde hızlı bir şekilde fırından çıkarılması, yanma ve tutuşmaya yönelik önlemlerin alınması gerekmektedir.

Soğuk uygulama kullanımlarında no-frost özelliğe sahip dondurucularda 45 dakika boyunca soğutulabilir. Kullanım Talimatları ürün kutu yüzeyinde ve kutu içeriğinde bulunmaktadır. Kullanmadan önce mutlaka talimatları okuyunuz. Kullanım Talimatları’na uyulmazsa ürün alev alabilir!

Kullanım Önerileri

Sıcak uygulama nasıl yapılır?
Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı mikro dalga fırın kullanımına uygundur. Ancak gözetim altında önceden 100 Derece’de ısıtılmış fırında kısa aralıklarla ters çevirerek ve nemlendirerek 10 dakika boyunca ısıtılması sağlanılabilir. Isıya dayanıklı özel Termopit kumaşında duman ve renk değişimi gözlendiğinde hızlı bir şekilde fırından çıkarılması, yanma ve tutuşmaya yönelik önlemlerin alınması gerekmektedir.
Soğuk uygulama nasıl yapılır?
Soğuk uygulama kullanımlarında no-frost özelliğe sahip dondurucularda 45 dakika boyunca soğutulabilir. Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı Kullanım Talimatları ürün kutu yüzeyinde ve kutu içeriğinde bulunur. Kullanmadan önce mutlaka talimatları okuyunuz. Kullanım Talimatları’na uyulmazsa ürün alev alabilir!

Sıkça Sorulan Sorular

Yalnızca mikro dalga fırın için mi kullanıma uygundur?
Evet. Ancak daha önceden 100 Derece'de ısıtılmış bir fırında kısa aralıklarla ters çevirerek ve nemlendirerek 10 dakika boyunca ısıtılması sağlanılabilir. Isıya dayanıklı özel Termopit kumaşında duman ve renk değişimi gözlendiğinde hızlı bir şekilde fırından çıkarılması, yanma ve tutuşmaya yönelik önlemlerin alınması gerekmektedir.
Yeniden ısıtmak için beklemeli miyim?
Evet. Kullanım talimatları oda sıcaklığındaki ürün için geçerlidir. Sıcak bir ürün için ısı ve süre talimatı uygulanamaz.

Uyarılar

Termopit Baby Isıtılabilir Kiraz Çekirdeği Yastığı Kullanım Talimatları ürün kutu yüzeyinde ve kutu içeriğinde bulunur. Kullanmadan önce mutlaka talimatları okuyunuz. Kullanım Talimatları’na uyulmazsa ürün alev alabilir!

Yorumlar

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Termopit Baby Kiraz Çekirdeği Yastığı (Pembe)” için yorum yapan ilk kişi siz olun