Nutral Therapy Logo 2024
3 x Apilarnil Kapsül (500 mg x 30 Bitkisel Kapsül)

Nutral Therapy

3 x Apilarnil Kapsül (500 mg x 30 Bitkisel Kapsül)

3,079.90 

İçerik değerlerini korumak, oksidasyonu önlemek ve uygun dozlarda kullanılabilmesini sağlamak için kapsüle edilmiş liyofilize toz apilarnil içermektedir. (500 mg x 30 bitkisel kapsül)

Önerilen dozlarda düzenli tüketildiğinde 3 şişesi (3 x 30 bitkisel kapsül) (yetişkinlerde) 90 günlük kullanım sunar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Türkiye’de
İlk Kez

Erciyes Üniversitesi Teknopark’ta Üretilmiştir

Prof. Dr. Sibel Silici Danışmanlığı ile Üretilmiştir

Doğa Dostu Cam Şişede

Yerli Üretim

Helal Takviye Edici Gıda

3 x Apilarnil Kapsül (500 mg x 30 Bitkisel Kapsül)

Apilarnil üretimi danışmanımız Prof. Dr. Sibel Silici’nin teknik ve uygulamalı eğitim verdiği, alanlarında uzman teknik personelimiz tarafından yapılmaktadır. Uygun dönemlerde ve doğru metotlarla toplanan apilarnil, soğuk zincir korunarak Ar-Ge merkezimize getirilmektedir. Burada öncelikle genel besin elementleri analizleri yapılmaktadır. Sonrasında ise en çok önem verdiğimiz esansiyel amino asit analizlerine tabi tutulmaktadır. Son olarak biyoaktivite analizleri de yapıldıktan sonra üretim için uygunluğu onaylanan apilarnil üretim tesisimize getirilmektedir. Diğer arı ürünleri gibi hava ile teması oksidasyona neden olabileceğinden kısa süre içerisinde liyofilize (dondurarak kurutma) edilmektedir. Baştan sona özenli bir süreçten geçen toz apilarnil jelatin içermeyen helal sertifikalı bitkisel kapsüllerle kapsüle edilmektedir. Sonuç olarak Nutral Therapy etiketi ile sizlerle buluşturduğumuz Türkiye’nin ilk erkeklere özel arı ürünü Apilarnil Kapsül, ISO 22000:2018 standartlarında Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde bulunan TSE sertifikalı üretim tesisimizde el değmeden şişelenip ambalajlanarak siz değerli tüketicilerimize sunulmaktadır.

Nutral Therapy ürünleri çok sayıda bilimsel test ve analizden geçmektedir. Bununla birlikte elde edilen veriler uluslararası endeksli seçkin bilimsel dergilerde yayımlanmaktadır.

Nutral Therapy on ikisi KOSGEB biri TÜBİTAK olmak üzere on üç ayrı proje ile desteklenmekte ve bunun yanı sıra %100 yerli sermaye ile araştırma-geliştirme ve tamamı yerli üretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Nutral Therapy, 2016 yılından beri Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi‘nde üretim yapmaktadır. Siz değerli tüketicilerimize ise 8 yıldır hizmet vermektedir.

3 x Apilarnil Kapsül (500 mg x 30 Bitkisel Kapsül)

1. Uzman teknik personelimiz tarafından toplanan apilarnil liyofilizasyon tekniği ile dondurularak kurutulmaktadır. Bu sayede oda koşullarında muhafaza edilebilinmektedir.
2. Prof. Dr. Sibel Silici danışmanlığı ve Erciyes Üniversitesi Biyoteknoloji Laboratuvarları destekleri ile kimyasal ve toksikolojik testlerden geçirilmektedir. Bununla birlikte son ürüne kadar kimyasal içeriği, biyoaktif değerleri test edilmektedir.
3. Üründe kullanılan kapsüller bitkisel olup jelatin içermemektedir. Ayrıca bitkisel kapsüller de Helal Sertifikası ile belgelendirilmiştir.
4. Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ndeki TSE ISO 22000:2018 sertifikalı üretim tesisimizde üretilmektedir.
5. Son olarak, İslami şartlara uygun olduğu için TSE Helal Sertifikası ile belgelendirilmiştir.

İşletme Kayıt No: TR-38-K-014772
Takviye Edici Gıda Onay No: 005143-17.12.2018
Barkod No: 8681599114266

Bitkisel Vcaps® Kapsül

BİTKİSEL
Bitkisel Vcaps® Kapsülleri çam ağaçlarından elde edilir. Jelatin, glüten ve koruyucu içermez.
SERTİFİKALI

Bitkisel Vcaps® Kapsülleri Helal ve Kosher sertifikalıdır.

ONAYLI

Bitkisel Vcaps® Kapsülleri non-GMO Projesi, Vejetaryen ve Vegan Eylem Derneği tarafından onaylıdır.

Sıkça Sorulan Sorular

Apilarnil Kapsül Nasıl Kullanılır?
Günde 1 defa aç veya tok karnına 1 bardak su ile kullanılması tavsiye edilir.
Tavsiye Edilen Günlük Porsiyon Miktarı nedir?
11 yaş ve üzeri yetişkinlerde günde 1 kapsül kullanılması tavsiye edilir.
Apilarnil Kapsül Nasıl Muhafaza Edilir?
Ürün şişesinin ağzı sıkıca kapatıldıktan sonra güneş görmeyen oda sıcaklığında bir dolapta ya da buzdolabında saklanmalıdır.

Uyarılar

Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayın. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik, emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Arı ürünlerine alerjisi olanların ürünü tüketmemesi önerilmektedir. Son Tüketim Tarihi ve Parti No. için etiketin beyaz alanına bakınız. Son Tüketim Tarihi, açılmamış ve uygun koşullarda saklanmış ürün için geçerlidir.

Not

İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürün değerlendirmelerinizde, hastalık adı ve endikasyon içeren yorumlarınıza onay verilmemektedir.

Yorumlar

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“3 x Apilarnil Kapsül (500 mg x 30 Bitkisel Kapsül)” için yorum yapan ilk kişi siz olun